Wednesday, September 10, 2014

Satu Gambar, Ada Ceritanya - Kek Secret Recipe

Assalamualaikum..


Secret Recipe memang famous dengan pelbagai jenis kek. Jiha pun memang suka kek dekat SR. Kalau keluar gi mana-mana, memang suka usha kek SR dan akan beli jugak 1 slice. Tak boleh tahan nafsu hehe. So harini Jiha nak share kek favourite Jiha, yang Jiha selalu beli kalau singgah SR. White-dark Choc Cheesecake ni la kek favourite Jiha. Jiha kan memang 'hantu' coklat + cheese, kek yang Jiha paling suka pun memang kena ada kaitan dengan coklat dan cheese. Cantik pulak tu layer kek ni..suka tengok layer kek ni, kemas je kan. Tapi yang sedihnya..kalau dekat Pantai Timur, kek ni susah sikit nak jumpa. Macam Jiha kan rumah dekat Besut Trg, SR dekat Jerteh memang takde kek ni. Aiyoyoo...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Untuk wanita bertudung, biasanya memang ada masalah dengan rambut kan sebab kadang-kadang kita terus pakai tudung time rambut basah lagi atau bila kita bertudung, rambut selalu gugur ke apa kan..but Alhamdulillah, sekarang dah banyak produk untuk kita selesaikan masalah rambut wanita bertudung..dan semestinya Sunsilk Lively Clean & Fresh sangat2 berkesan untuk masalah ni. Alaa yang Sunsilk botol hijau yang Heliza jadi duta tu. Untuk maklumat lebih lanjut, boleh tengok dekat link bawah ni yer.

Sunsilk Lively Clean & Fresh



Oh ya, tahun ni Sunsilk ada buat digital contest - share kisah menarik dengan Sunsilk dan hadiahnya pun sangat lumayan. Fuhhh. Boleh share cerita dekat sini yer : Sunsilk -Menemanimu Sejak Tahun 2000

Good luck! :)

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...